el campus

A qui va adreçat el Campus?

El Campus Àlex Moreno està pensat per a nens i nenes de 6 a 18 anys. (Altres edats a consultar Tel. 652 46 31 90) amb l’objectiu d’aprendre a conviure amb els companys, amb respecte i valors d’equip, incrementant les teves qualitats esportives, tècniques i tàctiques. Amb programes ajustats a la teva edat i amb activitats educatives en ambients dinàmics i participatius. La teva ambició i ganes de progressar posen el límit.

Els coordinadors, entrenadors, monitors i responsables del Campus Àlex Moreno, faran un planing d’entrenaments tecnificats per a tots els participants, sense importar edat, o sexe, ja que les nostres capacitats fan que el futbol sigui de tots i per a tots.

Volem que els valors que transmetem al Campus Àlex Moreno et serveixin per incrementar les teves qualitats tècniques i esportives en qualsevol esport que practiquis.

QUÈ OFERIM?

Tècnica individual
(Conducció, control, regateig, passada, colpejo...)

Coordinació motriu

(Moviments que requereixin de velocitat, desplaçament, resistència i força)

Introducció a la tàctica

(Principis tàctics individuals ofensius com a desmarcatge, desdoblament, amplitud-profunditat i defensius com a marcatge, cobertura i permuta...)

Jocs en equip

(per a una millor integració durant el campus)

Convidats Vips
(Visita de personatges relacionats amb l'esport i el futbol)

Porters

(Entrenament específic per a porters)

Diplomes

(Diplomes individuals per a tots els participants)

Equipacions

(Equipació completa, motxilla i regals)

INSTAL·LACIONS

ACTIVITATS

ENTRENAMENTS

PISCINA

COHESIÓ DE GRUP

SORTEJOS I REGALS

XERRADES EDUCATIVES

ÀLEX MORENO

 

Podràs gaudir de la presència d’Àlex Moreno, jugador de l’Aston Villa de la Premier League, que donarà a tots els assistents els millors consells com a futbolista professional que va iniciar la seva carrera al mateix lloc. Àlex ens acompanyarà durant el campus i gaudirà amb els alumnes de les activitats que s’organitzin. A més, els participants tindran l’oportunitat d’aconseguir samarretes signades i altres regals als sorteigs que s’organitzen en totes les edicions.