El Campus

Les instal·lacions

Les instal·lacions que s’utilitzaran durant el Campus de Futbol Àlex Moreno estan ubicades a Vilafranca del Penedès (zona esportiva) i són les següents:

  • Zona esportiva amb Camps de Futbol, comptant per als entrenaments amb 1 camp de futbol 11 de gespa artificial d’última generació, i un altre de futbol 7 perquè els jugadors més petits tinguin l’espai ideal per desenvolupar els seus entrenaments.
  • Piscina descoberta amb mesures ideals per cobrir les necessitats dels alumnes amb una gran capacitat per a la realització de totes les activitats aquàtiques i comptant sempre amb la vigilància de socorristes, sobretot per als més petits davant la possibilitat de no saber nedar o estar en aprenentatge del mateix.

  

Entrenadors Titulats         

Amb la supervisió tècnica dels nostres coordinadors, s’ha seleccionat després d’un procés de qualificació als millors monitors titulats perquè treguin el millor de cada jugador. Amb ells, aconseguir un nivell òptim de rendiment d’acord al teu grup d’edat i necessitat, proporcionant un entorn segur i protegit on créixer com a jugador, mentre fas amics, et diverteixes i aprofites les vacances al màxim.

Milloraran les teves capacitats individuals i col·lectives, ensenyant-te a identificar diferents situacions perquè entenguis a la perfecció el futbol. Amb sistemes de joc programats per la teva progressió en tots els conceptes.

Tot el personal del campus intentarà transmetre als participants els valors, d’esforç, respecte, companyia, solidaritat en equip. Els porters també disposaran d’un monitor titulat per als entrenaments tècnics-esportius.

Xerrades educatives

L’Alimentació és una cosa indispensable en l’esport, de manera que durant el Campus, s’aniran donant nocions de com hidratar i alimentar-se. Els jugadors coneixeran de primera mà els aliments necessaris per a una correcta alimentació, igual que oferirem hàbits saludables abans, durant i després de cada exercici.

LES NOSTRES VISITES “VIPS”  AL CAMPUS:

Amb ells vàrem aprendre molt i ens van donar grans i bons consells.

Pel nostre campus han passat:

Alberto García: porter i capità del Rayo Vallecano.

Carles Aleñá: Jugador del Real Club Betis Balompié cedit pel F.C. Barcelona.


Carla Suàrez:  Tenista professional

Dani “Minichef”: 

Àlex Moreno també compartirà amb els participants del Campus les seves experiències, vivències i anècdotes. Ens parlarà dels seus entrenaments, rutines diàries i sobretot resoldre tots els dubtes als futbolistes.

Mitjans de comunicació

Campus Alex Moreno

El nostre campus és difós en tots els mitjans de comunicació de la província, donant cabuda a tots els mitjans de premsa escrita, ràdio i xarxes socials com són Facebook, Twitter, Youtube,  Instagram, Youtube, etc.

Un campus d’altura mereix el millor reconeixement, per això volem difondre al màxim el nostre segell de qualitat, perquè entre tots fem que els nostres alumnes siguin els principals protagonistes de l’esdeveniment.