BENVINGUT AL CAMPUS ÀLEX MORENO

Diversió i futbol, molt més que un campus!

NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS ÁLEX MORENO

Torna una setmana molt especial per a tots vosaltres.  Entrenaments tecnificats i també per a porters, molt de futbol i diferents activitats per gaudir: piscina, tornejos, sorteigs i regals, visita del nostre convidat vip del món de l’esport i la participació com sempre del nostre Àlex Moreno, que estarà present amb tots nosaltres durant la setmana.

El Campus Àlex Moreno està pensat per a nens i nenes de 6 a 18 anys. (Altres edats a consultar Tel. 652 46 31 90) amb l’objectiu d’aprendre a conviure amb els companys, amb respecte i valors d’equip, incrementant les teves qualitats esportives, tècniques i tàctiques. Amb programes ajustats a la teva edat i amb activitats educatives en ambients dinàmics i participatius. La teva ambició i ganes de progressar posen el límit.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ I RESERVA L’ABANS POSSIBLE, LES NOSTRES PLACES SÓN LIMITADES

quisom

Com neix la idea de crear al Campus Alex Moreno?

Neix amb la il·lusió de fer un campus de futbol tecnificat per a tots els nens i nenes que vulguin gaudir i aprendre, compartint els coneixements, tècniques i vivències del futbol adquirides per Àlex, sota el lema: “Mai deixis de lluitar pels teus somnis“.

A qui va dirigit el Campus?

El Campus Àlex Moreno està pensat per a jugadors/es entre 6 i 18 anys. (Altres edats a consultar Tel. 652 46 31 90) amb l’objectiu d’aprendre a conviure amb els companys, amb respecte i valors d’equip, incrementant les teves qualitats esportives, tècniques i tàctiques. Amb programes ajustats a la teva edat i amb activitats educatives en ambients dinàmics i participatius. La teva ambició i ganes de progressar posen al límit.

Els coordinadors, entrenadors i responsables del Campus Àlex Moreno, crearan un planing d’entrenaments tecnificats per a tots els participants, sense importar edat, o sexe, ja que les nostres capacitats fan que el futbol sigui de tots i per a tots.

Volem que els valors que transmetem al Campus Àlex Moreno et serveixin per incrementar les teves qualitats tècniques i esportives en qualsevol esport que practiquis.

 

metogologia

Al nostre campus treballaràs els conceptes següents:

Tècnica individual
(Conducció, control, regateig, passada, colpejo...)

Coordinació motriu

(Moviments que requereixin de velocitat, desplaçament, resistència i força)

Introducció a la tàctica

(Principis tàctics individuals ofensius com a desmarcatge, desdoblament, amplitud-profunditat i defensius com a marcatge, cobertura i permuta...

Jocs en equip

(per a una millor integració durant el campus)

Instal·lacions

Les instal•lacions, situades a Vilafranca del Penedès (zona esportiva), compten amb 2 camps de futbol 11, un camp de futbol 7 per als petits i piscina descoberta.

Entrenadors

Els millors entrenadors titulats perquè treguin el millor de cada jugador i aconseguir un nivell òptim de rendiment d'acord amb el teu grup d'edat i necessitat.

Xerrades Educatives

A més dels entrenaments els participants també podran gaudir de diferents xerrades que s'organitzen al Campus com les de convidats, sobre alimentació, etc.

Activitats

Activitats a la piscina, una tarda de màgia divertida, visita de convidats vips... Moments que crearan records inoblidables del campus.
convidats
inscripcions

PLACES LIMITADES INSCRIPCIONS A PARTIR DE L'1 DE MARÇ

Per inscriure el jugador/a al campus, cal realitzar els següents passos:

Omplir el Formulari d’inscripció.

  1. Descarregar l’autorizació paterna i omplir-la.
  2. Fer l’ ingrés al número de compte de BBVA (Nom i cognoms del jugador) [ ES94 0182 0238 49 0201890272]
  3. Enviar l’autorització paterna, fotocòpia de la targeta sanitària i la confirmació del pagament del banc al mail: info@campusalexmoreno.es

Quedarà reservada la plaça un cop s’hagi realitzat el pagament, el formulari d’inscripció i enviat la fitxa d’autorització amb el rebut del banc.

DATA DEL CAMPUS: DEL 26 AL 30 DE JUNY 2023

HORARI: DE 8.30 A 14.00 HORES

PATROCINADORS