BENVINGUT AL CAMPUS ÀLEX MORENO

Diversió i futbol, molt més que un campus!

quisom

Com neix la idea de crear al Campus Alex Moreno?

Neix amb la il·lusió de fer un campus de futbol tecnificat per a tots els nens i nenes que vulguin gaudir i aprendre, compartint els coneixements, tècniques i vivències del futbol adquirides per Àlex, sota el lema: “Mai deixis de lluitar pels teus somnis“.

A qui va dirigit el Campus?

El Campus Àlex Moreno està pensat per a jugadors/es entre 6 i 18 anys. (Altres edats a consultar Tel. 652 46 31 90) amb l’objectiu d’aprendre a conviure amb els companys, amb respecte i valors d’equip, incrementant les teves qualitats esportives, tècniques i tàctiques. Amb programes ajustats a la teva edat i amb activitats educatives en ambients dinàmics i participatius. La teva ambició i ganes de progressar posen al límit.

Els coordinadors, entrenadors i responsables del Campus Àlex Moreno, crearan un planing d’entrenaments tecnificats per a tots els participants, sense importar edat, o sexe, ja que les nostres capacitats fan que el futbol sigui de tots i per a tots.

Volem que els valors que transmetem al Campus Àlex Moreno et serveixin per incrementar les teves qualitats tècniques i esportives en qualsevol esport que practiquis.

 

metogologia

Al nostre campus treballaràs els conceptes següents:

Tècnica individual
(Conducció, control, regateig, passada, colpejo...)

Coordinació motriu

(Moviments que requereixin de velocitat, desplaçament, resistència i força)

Introducció a la tàctica

(Principis tàctics individuals ofensius com a desmarcatge, desdoblament, amplitud-profunditat i defensius com a marcatge, cobertura i permuta...

Jocs en equip

(per a una millor integració durant el campus)

Instal·lacions

Les instal•lacions, situades a Vilafranca del Penedès (Camp de l'Espirall) i piscina descoberta.

Entrenadors

Els millors entrenadors titulats perquè treguin el millor de cada jugador i aconseguir un nivell òptim de rendiment d'acord amb el teu grup d'edat i necessitat.

Xerrades Educatives

A més dels entrenaments els participants també podran gaudir de diferents xerrades que s'organitzen al Campus com les de convidats, sobre alimentació, etc.

Activitats

Activitats a la piscina, una tarda de màgia divertida, visita de convidats vips... Moments que crearan records inoblidables del campus.
convitats
inscripcions

Per inscriure el jugador/a al campus, cal realitzar els següents passos:

Omplir el Formulari d’inscripció.

  1. Descarregar l’autorizació paterna i omplir-la.
  2. Fer l’ ingrés al número de compte de BBVA (Nom i cognoms del jugador) [ ES94 0182 0238 49 0201890272]
  3. Enviar l’autorització paterna, fotocòpia de la targeta sanitària i la confirmació del pagament del banc al mail: info@campusalexmoreno.es

Quedarà reservada la plaça un cop s’hagi realitzat el pagament, el formulari d’inscripció i enviat la fitxa d’autorització amb el rebut del banc.

PLACES LIMITADES INSCRIPCIONS TANCADES

DATA DEL CAMPUS: DEL 1 AL 5 DE JULIOL 2024

HORARI: DE 8.30 A 14.00 HORES

PATROCINADORES